Kotasız 5 L Biryağ Ayçiçek Yağında Kapış Kapış İndirim! İşte 11 Şubat Anpa Gross Sıvı Yağ Fiyatları!

Anpa Gross marketlerde 5 L Teneke Biryağ Ayçiçek Yağında şok kotasız indirim fırsatı yaşanıyor. Fiyatları anormal derecede artan sıvı yağ fiyatlarında indirime giden Anpa Gross, Cuma fırsatlarını sunuyor. İşte, 11 Şubat Anpa Gross sıvı yağ fiyatları…

Anpa Gross marketler, 5 L Ayçiçek Yağında sürpriz indirimler ile vatandaşların korkulu rüyasını sona erdiriyor. Fiyatı 150 liranın üzerine kadar çıkan Ayçiçek Yağı fiyatları, maddi anlamda durumu elverişsiz olan aileleri zorlarken Anpa Gross marketler, Cuma gününden itibaren 5 L Biryağ Ayçiçek Yağındaki indirimlerini devam ettiriyor.

Birçok markette 150 TL’nin üzerine kadar çıkan Teneke 5 L Biryağ Ayçiçek Yağı, Anpa Gross marketlerde kotasız olarak 119.90 TL’den satılıyor.

A101, ŞOK ve BİM marketlerde 5 L Biryağ fiyatları dudak uçuklatırken sizde bu inanılmaz fırsatlardan yararlanmak için size en yakın Anpa Gross marketler şubesine giderek sürpriz indirimlerden yararlanın.

Kotasız 5 L Biryağ Ayçiçek Yağında Kapış Kapış İndirim! İşte 11 Şubat Anpa Gross Sıvı Yağ Fiyatları!

Anpa Gross Marketler Sıvı Yağ Fiyatları

• 4 L Pet Çotanak Ayçiçek Yağı 94.90 TL
• 5 L Teneke Biryağ Ayçiçek Yağı 119.90 TL
• 4 L Pet Yonca Ayçiçek Yağı 104.90 TL
• 5 L Teneke Yudum Ayçiçek Yağı 127.90 TL

Kotasız 5 L Biryağ Ayçiçek Yağında Kapış Kapış İndirim! İşte 11 Şubat Anpa Gross Sıvı Yağ Fiyatları! ile ilgili etiketler anpa gross anpa gross market ayçiçek yağı sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.