Kosta Rikalı futbolcu, yüzerken timsah saldırısına uğradı! Dehşet anları kamerada...

Kosta Rika'nın Guanacaste eyaletinde, Deportivo Rio Canas futbol takımında forma giyen 29 yaşındaki amatör futbolcu Jesus Alberto Lopez Ortiz, nehirde yüzerken timsah saldırısına uğradı. Futbolcu hayatını kaybetti. O anlar kameralara kaydedildi.

Olaya dair şok edici görüntülerde, timsahın Ortiz'in vücudunu çenesine alarak suda yüzdüğü görüldü. Daha sonra timsahın yerel halk tarafından öldürüldüğü ve Ortiz'in cesedinin nehir kıyısına taşındığı başka görüntülerde yer aldı.Ortiz'in ailesi, futbolcunun cenaze masraflarının karşılanması için halka çağrıda bulunurken, takımın menajeri Luis Carlos Montes de bir yardım kampanyası düzenliyor.

Kosta Rikalı futbolcu, yüzerken timsah saldırısına uğradı! Dehşet anları kamerada...

Deportivo Rio Canas futbol kulübünden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Jesús López Ortiz'in ölümünü derin bir üzüntüyle kamuoyuna duyuruyoruz. Huzur içinde yat, Chucho'nun tüm ailesinin acısına katılıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kosta Rika Çevre ve Enerji Bakanlığı, timsahlar gibi koruma altındaki hayvanların avlanmasını ya da öldürülmesini yasaklıyor. Ancak yerel polis, vahşi yaşam yasalarının "cesedi sürüngenin çenesinden kurtarmak için" izinleri olduğuna karar vererek timsahı öldürdü.

Kosta Rikalı futbolcu, yüzerken timsah saldırısına uğradı! Dehşet anları kamerada... ile ilgili etiketler Timsah Kosta Rika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.