Kosova'ya giden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, doğduğu şehir Prizren'i ziyaret etti

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, dünyaya geldiği Kosova'nın Prizren şehrinde anılarını tazeledi. Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Prizren'de Ali Şen'in eskiden Fenerbahçe başkanlığı yapmasından dolayı da çok sayıda Fenerbahçe taraftarının yanı sıra Fenerbahçe derneği de bulunuyor.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, lise arkadaşının torununun sünnet töreni için Kosova'ya geldi. Şen, Prizren'de eğitim gördüğü liseyi ve gençlik yıllarının geçtiği Şadırvan meydanını gezdi. Şadırvan'ın tarihi çeşmesinden de su içen Şen, memleketinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şen, Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takım'nın da iyi gittiğini belirterek, yeni sezonda başarılar diledi. Yaklaşık bir hafta Prizren'de kalacak olan Şen, "Lise arkadaşlarımla bir araya geliyorum ancak çoğu hayatını kaybetti. Ben de Prizren'de özlem gideriyorum" ifadelerini kullandı.

Kosova'ya giden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, doğduğu şehir Prizren'i ziyaret etti

Kosova'ya giden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, doğduğu şehir Prizren'i ziyaret etti - Resim : 2

 

Kosova'ya giden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, doğduğu şehir Prizren'i ziyaret etti ile ilgili etiketler Kosova Fenerbahçe ali şen Prizren
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.