Kosova ve Londra'da şampiyonluk sevinci! Sokaklara döküldüler

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Galatasaraylılar, Ankaragücü’nü 4-1 yenmesinin ardından şampiyonluk coşkusunu kuzey Londra’da kutladı. Benzer şekilde Kosova'nın Prizren şehrinde de şampiyonluk coşkusu sokaklara taştı.

Galatasaray, Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaştı. Sadece yurtta değil yurt dışında da şampiyonluk coşkuyla kutlandı.

LONDRA SARI-KIRMIZI

Londra’da bir aryaya gelerek maçı izleyen Galatasaray taraftarları, son düdüğün çalınmasıyla birlikte konvoylarla şampiyonluğu kutladı. Kutlamalara 300’e yakın Galatasaraylı katılırken, Arsenal Stadyumu'nun önüne gelerek kutlama gerçekleştirildi. Meşaleler ve sloganlarla şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarlarına İngiliz Polisi ise yolu kapatmamaları için uyarıda bulundu. Kutlama gerçekleştiren sarı-kırmızılı taraftarlar, sloganlar attıktan sonra dağıldı.

KOSOVA'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Kosova'nın güney bölgesinde yer alan ve Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Prizren kentinde, Kosovalı Galatasaray taraftarları sokağa döküldü. Prizren'deki Galatasaray taraftarları konvoylar halinde, ellerinde Galatasaray bayraklarıyla kutlamalar gerçekleştirdi. Meşaleler yakan taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

Kosova ve Londra'da şampiyonluk sevinci! Sokaklara döküldüler ile ilgili etiketler Galatasaray Londra Kosova şampiyon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.