Koronayı yenen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, taburcu oldu

İstanbul'da yer alan özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, ölümcül virüsü yendi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Tutluoğlu, alkışlarla uğurlandı.

Yeşilköy'deki özel bir hastanede, yeni tip koronavirüs tedavisi kapsamında yoğun bakımda kalan Akademik Solunum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu iyileşti.

TABURCU EDİLDİ

Bu sabah hastaneden taburcu edilen Tutluoğlu'na hastane çalışanları tarafından çiçek takdim edildi.

''DOKTOR KISMINDAYKEN HASTA KISMINI DA YAŞAMIŞ OLDUK''

Doktorlar, hemşireler ve diğer hastane çalışanları tarafından alkışlarla aracına kadar eşlik edilen Tutluoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Zaten bu hastanenin çalışanıyım. Doktor kısmındayken hasta kısmını da yaşamış olduk. Tabii ki çok farklı bir duygu. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Koronayı yenen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, taburcu oldu

Koronayı yenen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, taburcu oldu ile ilgili etiketler tedavi Koronavirüs Korona Bülent Tutluoğlu taburcu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.