Koronaya yenilen doktor Adnan Şahin'in hayatı duyanları ağlattı

Koronavirüsle mücadelede en önde olan doktorlar, salgından daha çok etkileniyor. Son 24 saatte çeşitli illerde görev yapan 4 doktor, virüse yenik düştü. Bu doktorlar arasında tıp fakültesinde son sınıf öğrencisiyken eğitimine ara veren ve 35 yıl sonra mezun olan Dr. Adnan Çetin de yer alıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Çin’de geçen sene ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs, Türkiye’de can almaya devam ediyor.

DOKTORLAR KORONA İLE MÜCADELEDE EN ÖNDE!

Koronavirüsle mücadelede en önde olan doktorlar, salgın hastalıktan daha çok etkileniyor.

Bugüne kadar, korona ile yapılan çalışmalar ve muayene ile tedaviler sırasında, çok sayıda doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanları yaşamını yitirdi.

Önceki gün, çeşitli illerde görev yapan 5 doktor, korona nedeni ile yaşamını yitirmişti.

İki günlük zorunlu evde kalmanın uygulandığı son 24 saatte, yine başta İstanbul olmak üzere, 4 doktorun daha yaşamını yitirdiği öğrenildi.

YOK BÖYLE BİR KADER!

Bu doktorlar arasında tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyken ara verdiği eğitimine 35 yıl sonra dönen, mezun olduktan sonra mayısta Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde göreve başlayan Acil Servis Hekimi 59 yaşındaki Doktor Adnan Çetin de bulunuyor.

İLK GÖREV YERİNDE KORONADAN YAŞAMINI YİTİRDİ!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, doktor Çetin, 35 yıl sonra ara verdiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden, 21 Şubat 2020‘de mezun oldu.

Çetin, 4 Mayıs 2020'de ilk görev yeri İstanbul Başakşehir Çam Sakura Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde çalışmaya başlamıştı.

Adnan Çetin 2017’de ATV’de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak hayat hikayesini anlatmış ve azmiyle milyonları duygulandırmıştı.

İBB İŞYERİ HEKİMİ DE KORONA KURBANI OLDU!

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden doktorlar arasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan iş yeri hekimi Ali Erdem de bulunuyor.

DENİZLİ ÇOK SEVDİĞİ DOKTORU KAYBETTİ!

Yine Denizli Cerrahi Hastanesi Başhekimi, Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı,doktor Ahmet Bacanlı’nın da, koronavirüs nedeniyle ev karantinasındayken durumunun ağırlaşması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

İki çocuk babası, 53 yaşındaki doktor Ahmet Bacanlı’nın ölümü, Denizli’de büyük üzüntü yarattı.

Koronaya yenilen doktor Adnan Şahin'in hayatı duyanları ağlattı
Doktor Ahmet Bacanlı

 

Yine İstanbul'da bir bankanın iş yeri hekimi olan Doktor Ahmet Oğuz Tezcanlı da salgın hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu arada, Diyarbakır'da görev yapan Doktor İbrahim Akyıldız'ın da tedavi gördüğü hastanede korona nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Koronaya yenilen doktor Adnan Şahin'in hayatı duyanları ağlattı ile ilgili etiketler Korona doktor Adnan Çetin hayat hikayesi Tıp Fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.