Koronaya yakalanmıştı... Esra Balamir'den haber var!

Nisan ayı başında koronavirüse yakalandığını açıklayan ünlü şarkıcı ve sunucu Esra Balamir, bu kez güzel haberi verdi. Balamir, koronavirüsü yendiğini açıklayarak, kendisine dua edenlere teşekkürlerini iletti.

Ünlü şarkıcı ve sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda arkadaşından kendisine virüs bulaştığını söyleyerek herkesi korkuttu.

Günlerdir evinde tedavi gören sunucunun son testi negatif çıktı.

Koronaya yakalanmıştı... Esra Balamir'den haber var!

KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Hastalığı boyunca yaşadıklarını sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Balamir, bugün yaptığı paylaşımda 3. kez yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığını söyledi. Balamir, paylaşımında "Çok şükür sonunda negatif oldu sonuç. Bu süreçte bana dua eden merak eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

Koronaya yakalanmıştı... Esra Balamir'den haber var! - Resim : 2

"KENDİMİ GRİP ZANNETTİM"

Koronavirüse yakalandıktan sonra bir canlı yayına telefonla bağlanarak yaşadıklarını anlatan Balamir, şunları söylemişti:

"Aslında kendimi grip zannettim, gripteki bulgular vardı. İki, üç gün öyle dolaştım arkadaşımın daha çok ateşi çıktı bana göre. İlaçlarımız geldi. Ateşim çıktı ama hiç öksürmedim. Sadece ateşim ve burun tıkanıklığı vardı arada da baş ağrısı."

Koronaya yakalanmıştı... Esra Balamir'den haber var! ile ilgili etiketler Şarkıcı Test Koronavirüs Korona esra balamir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.