Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı!

FETÖ'cü hesaplar tarafından sosyal medyada koronavirüs için ümit gibi lanse edilen Doç. Mustafa Ulaşlı ile ilgili çok kritik uyarılar geldi. Gaziantep Üniversitesi Tıbbi Biyoloji Ana ilim Dalı ve Genetik Bölümü’nden 1 Eylül 2016’da KHK ile ihraç edilen Ulaşlı için hem Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür hem de KRT TV Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut önemli bilgiler paylaştı...

Gaziantep Üniversitesi Tıbbi Biyoloji Ana ilim Dalı ve Genetik Bölümü’nden 1 Eylül 2016’da KHK ile ihraç edilen Doç. Mustafa Ulaşlı'nın, ABD Princeton Üniversitesi ve Hollanda'daki Groningen Üniversitesi'nde toplam 7 yıl koronavirüs üzerine çalıştığı iddiası ile FETÖ'cü sosyal medya hesapları tarafından bir süredir kamuoyuna pompalanıyor. 

FETÖ'cü hesapların propagandaları ile kendisi de KHK'lı olan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü, Ulaşlı ile pazartesi Bakanlık nezdinde bir görüşme olacağını ileri sürdü. İddiasını bir adım öteye taşıyan Gergerlioğlu koronavirüs salgını nedeniyle diğer KHK'lıların da işlerine dönebilme sinyalini Bakan'dan aldığını söylemeyi de ihmal etmedi.

ulaşlı fırsatı kaçırmadı...

Peki, FETÖ'cü hesapların pompalamaları ile bir anda kamuoyuna umut olarak lanse edilen Ulaşlı boş durdu mu? Hayır. O da 'umut tacirliği'ne katılıp 'koronavirüs aşısının Türkiye'de üretilebileceğini' öne sürdü. Sonra da TÜBİTAK'a korona aşısı için proje verdiğini ancak reddedildiğini ileri sürdü.

Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı!

İLK UYARI REKTÖRDEN

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de milyonların evlerine kapandığı bu hassas dönemi  fırsata çevirmeye çalışan FETÖ'cülere cevap ise Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'den geldi.

Uyarılarda bulunan Gür, "Son günlerde ülke olarak coronavirus salgını ile mücadele ederken FETÖ mensupları bunu fırsata çevirip propaganda yapmaya başlamışlar. Aşı bulacaklarını ve kendilerinin en iyi bilim adamı olduklarını iddia ediyorlar.Terör örgütü mensuplarına bu cesareti verenler iyi düşünsünler" dedi.

Gür'ün bu uyarısının ardından sosyal medyadaki FETÖ trolleri hareketere geçti. Rektör Gür hakkında karalama kampanyası başlattı. Gür ise bu saldırıya karşı, "FETÖ ve avaneleri kuyruklarına basılmış gibi ciyaklamaya başlamışlar. Topyekün saldırıları ve ahlaksız yorumları ile hakikatların üzerini örteceklerini sanıyorlar. Emir almış gibi topyekün saldırıları bile bu örgütün hala ne kadar aktif olduklarını göstermiyor mu? Topunuz gelin" diyerek cevap verdi. 

Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı! - Resim : 2

Prof. Dr. Ali Gür, "FETÖ ve avanelerinin iftiralarına bilmeden alet olan ve haddini aşarak bilimselliğimizi sorgulamaya kalkanlar için bunu da kenara not edelim" dedikten sonra  şöyle bir paylaşımda bulundu:

Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı! - Resim : 3

Prof. Gür'ün ardından Ulaşlı hakkında bir uyarı da KRT Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut'dan geldi. 

Bulut, Ulaşlı'yı ifşa ederek, FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra kapanan Fatih Üniversitesi mezunu olduğu bilgisini hatırlattı.

Bulut, Ulaşlı'nın troll Twitter hesabı @tahahalid3'ü bu olaylardan sonra kendi ismiyle değiştirdiğini belirtti.

Bulut, Gaziantep Rektörü Gür'ün tweetini alıntılayarak, "Gaziantep Üniversitesi Rektörü "umut" olarak lanse edilen Dr. Mustafa Ulaşlı'yla ilgili kritik bir uyarıda bulunuyor. Fatih Üni. Tıp mezunu Dr. Ulaşlı Fetö'cü siteler ve hesapların gazıyla ismi gündeme gelince @tahahalid3 olan kullanıcı adını kendi ismiyle değiştirdi" dedi. 

Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı! - Resim : 4 

Bulut, "Taha Halid gitmiş Dr. Mustafa gelmiş. Takipçi ve takip edilen listesindeki yoğun firari fetö'cü motivasyonu da dikkat çekici" diyerek şu paylaşımda bulundu:

Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı! - Resim : 5

Koronaya ümit gösterilen Doç. Ulaşlı için kritik uyarı! ile ilgili etiketler FETÖ Koronavirüs TÜBİTAK Doç. Dr. Mustafa Ulaşlı Prof. Dr. Ali Gür gaziantep üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.