Koronaya karşı 'sosyal izolasyonlu plaj kabinleri' hazırlığı

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının Avrupa'daki merkezi haline gelen İtalya, yaz sezonunda turizm gelirlerinden mahrum kalmamak adına yeni bir projeyi gündemine aldı.

Milli gelirinin yüzde 13’ünü turizmden elde eden İtalya’da koronavirüs nedeniyle yaz sezonunun kaybedilmemesi için arayışlar sürüyor.

SOSYAL İZOLASYONLU PLAJ

Bir İtalyan şirketi plajlarda sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla tatilcileri birbirinden ayıracak pleksiglas duvarlı ve alüminyum profilli şeffaf kutular tasarladı.

Her biri 4,5 x 1,5 metre ebatlarındaki şeffaf kutuların yanı sıra şezlonglar arasında üçer metre mesafa bırakılması da öngörülüyor.

Koronaya karşı 'sosyal izolasyonlu plaj kabinleri' hazırlığı

Modena’da faaliyet gösteren Nuova Neon Group adlı şirket restoranlar için de sosyal izolasyonu sağlayıcı pleksiglas duvarlar geliştirdi.

Koronaya karşı 'sosyal izolasyonlu plaj kabinleri' hazırlığı - Resim : 2

 

Koronaya karşı 'sosyal izolasyonlu plaj kabinleri' hazırlığı ile ilgili etiketler İtalya Koronavirüs Korona Plaj turizm
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.