Koronavirüsü unutup intihar şov izlediler

İstiklal Caddesi'nde bir kişi henüz bilinmeyen bir sebeple pasajın ikinci katına çıkarak elindeki jiletle kendine zarar vermeye başladı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken itfaiye ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Caddede bulunan kalabalık ise koronavirüsü unutarak dakikalarca intihar şovu izledi.

Olay, saat 21.45 sıralarında İstiklal Caddesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İstiklal Caddesindeki Atlas Pasajı önünde çiçek sattığı öğrenilen bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebeple pasajın ikinci katına çıkarak elindeki jiletle kendine zarar verip bağırarak küfürler savurmaya başladı. Caddede gezdiği sırada şahsı gören vatandaşlar pasajın önünde toplanarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmek için çalışma başlattı.

Koronavirüsü unutup intihar şov izlediler

Şahsı ikna etme çabaları sırasında polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için İstiklal Caddesini yaya trafiğine kapattı. İkna çalışmaları sürerken polisin çektiği emniyet şeridinin arkasında toplanan kalabalık ise koronavirüs tedbirlerini unuttu. Onlarca kişi sosyal mesafeyi hiçe sayarak dakikalarca cep telefonları ile olayı görüntülemeye çalıştı.

Koronavirüsü unutup intihar şov izlediler - Resim : 2

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından şahıs saatler sonra ikna edilerek alınıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri şahsı polis kontrolünden en yakın hastaneye kaldırdı. Olaydan geriye ise salgına rağmen kalabalığın dip dibe şahsı izlediği anlara ilişkin kareler kaldı.

Koronavirüsü unutup intihar şov izlediler ile ilgili etiketler Taksim İntihar kalabalık
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.