Koronavirüsü unuttular, taş ve sopalarla saldırdılar

Bir seyyar satıcı manavın önüne tezgah açınca ortalık savaş alanına döndü. Koronavirüs önlemlerini unutan 30 kişi taş, sopa ve küreklerle birbirne saldırdı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde manav ile seyyar satıcı arasında çıkan kavga meydan savaşına döndü. Yaklaşık 30 kişinin karıştığı taşlı, sopalı ve kürekli kavgada 4 kişi yaralanırken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi’nde manavın önünde tezgah açan seyyar satıcı ile manavın sahipleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın bir anda büyümesiyle olaya çevredekiler de müdahil oldu. Yaklaşık 30 kişinin karıştığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Kavganın büyümesiyle olay yerine 112 Sağlık ile jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, jandarmanın gelmesiyle de kavga eden grup dağıldı. Kavga anı ise çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Jandarma ekipleri kavgaya karışan tarafları ifadeleri alınmak üzere merkeze götürürken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılmıştı.

İHA

Koronavirüsü unuttular, taş ve sopalarla saldırdılar ile ilgili etiketler Tekirdağ Kavga manav seyyar staıcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.