Koronavirüse yakalanmıştı... Emine Ün'ün annesinden kötü haber

Son dönemde tiyatro oyuncu ve bir mücevher markasının reklam filmiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz günlerde annesinin ve kendisinin koronavirüse yakalandığını duyurup annesinin yoğun bakıma alındığı bilgisini paylaşmıştı. Ün, yaptığı yeni bir açıklamada annesinin durumunun çok ağır olduğunu söyledi.

43 yaşındaki oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz günlerde kendisinin ve annesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurarak annesinin yoğun bakıma alındığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Ün, yaptığı paylaşımda Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunun da gelecek tarihe erlendiğini yazmıştı.


Ün kötü haberi verdi. Kendisinin tedavisinin olumlu devam ettiğini ancak annesinin durumunun çok ağır olduğunu ifade eden Emine Ün, sevenlerinden dua istedi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunan Emine Ün, annesinin de kendisinin de aşılarını olduklarını ifade ederek, kronik rahatsızlıkları olan annesinin durumunun çok ağır olduğunu belirtti.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda son durumları hakkında bilgi veren Emine Ün, şu ifadeleri kullandı:

''Herkese merhaba. Son paylaşımım altına tek tek cevap vermem imkansız. Onun için buradan yazmak istedim. Annemin de benim de aşılarımız yapılmıştı. Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak diye birşey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum… Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var.Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde…''

 

 

Koronavirüse yakalanmıştı... Emine Ün'ün annesinden kötü haber ile ilgili etiketler Sosyal Medya yoğun bakım emine ün
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.