Koronavirüse yakalanan Sertab Erener'den yeni paylaşım

Ünlü şarkıcı Sertab Erener koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konserinin ileri bir tarihe ertelediğini açıklamıştı. Sertab Erener sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak takipçilerini uyardı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Sertab Erener, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü şarkıcı paylaşımında ''27 Temmuz Çarşamba Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek Sertab Erener konseri, sanatçının COVID pozitif olması sebebiyle 18 Ekim 2022 tarihine ertelenmiştir. Bilet alan seyircilerin biletleri yeni tarih için geçerli olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.


''NEREDEN KAPTIM BİLMİYORUM''

Sertab Erener sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Evinde karantinada olan 57 yaşındaki sanatçı hasta yatağından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Covit olmayın derim! Hiç gerek yok! Maskemi hiç çıkarmadım ama hiç ve nereden kaptım onu da bilmiyorum. Benim kadar dikkat eden biri bile olduysa artık...''

Koronavirüse yakalanan Sertab Erener'den yeni paylaşım

Koronavirüse yakalanan Sertab Erener'den yeni paylaşım ile ilgili etiketler Sertab Erener
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.