Koronavirüse yakalanan şarkıcı Ebru Polat çok pişman oldu! İşte aşı itirafı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Koronavirüsü yendikten sonra ilk kez dışarıya çıkan Ebru Polat 'iğneden korktuğum için aşı yaptırmamıştım. Çok pişmanım' açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Ebru Polat, yaklaşık iki hafta önce koronavirüse yakalandığını duyurarak sosyal medya hesabından "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum" şeklinde bir paylaşımda bulunup, dört kez test yaptırdığını bunlardan ikisinin negatif, diğer ikisinin pozitif çıktığını belirtmişti.

Tat ve koku almadığını açıklayan Ebru Polat, "Kendini ne kadar korursan koru sosyal mesafeye dikkat etmezsen ve maske takmazsan evine gelen misafir aşılıyken de korona olsa bile anlamadığım için maalesef bana da ulaştırdı. Çok üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı.

Koronavirüsü atlatan Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 38 yaşındaki şarkıcı virüsü yendikten sonra ilk kez dışarıya çıktığını ve daha önce aşı yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.

Şarkıcı Ebru Polat, yaklaşık iki hafta önce koronavirüse yakalandığını duyurarak sosyal medya hesabından "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum" şeklinde bir paylaşımda bulunup, dört kez test yaptırdığını bunlardan ikisinin negatif, diğer ikisinin pozitif çıktığını belirtmişti.  Tat ve koku almadığını açıklayan Ebru Polat, "Kendini ne kadar korursan koru sosyal mesafeye dikkat etmezsen ve maske takmazsan evine gelen misafir aşılıyken de korona olsa bile anlamadığım için maalesef bana da ulaştırdı. Çok üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı.   Koronavirüsü atlatan Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 38 yaşındaki şarkıcı virüsü yendikten sonra ilk kez dışarıya çıktığını ve daha önce aşı yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.   "HASTANEDE YATTIM"   Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Aşı olmadığı için pişman olduğunu dile getiren Polat, "Bir hafta hastanede yattım. Allah tüm sağlık çalışanlarından razı olsun. Onlar sayesinde iyi oldum. Allah bu hastalığı düşmanıma bile yaşatmasın. Bundan sonra maskemi yüzümden bile indirmeyeceğim" dedi.  AŞI OLMADIĞINA PİŞMAN OLDU   Güzel şarkıcı, sözlerine; "İğneden korktuğum için aşı yaptırmamıştım bu yüzden çok zor geçti hastalığım. Çok pişmanım. Keşke aşımı önceden yaptırsaydım" diye devam etti.  Ebru Polat, aşı ile ilgili açıklamasını "Herkesin aşı olması lazım. Aşı karşıtı olanlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum" şeklinde noktaladı.


"HASTANEDE YATTIM"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Aşı olmadığı için pişman olduğunu dile getiren Polat, "Bir hafta hastanede yattım. Allah tüm sağlık çalışanlarından razı olsun. Onlar sayesinde iyi oldum. Allah bu hastalığı düşmanıma bile yaşatmasın. Bundan sonra maskemi yüzümden bile indirmeyeceğim" dedi.

 

AŞI OLMADIĞINA PİŞMAN OLDU

Güzel şarkıcı, sözlerine; "İğneden korktuğum için aşı yaptırmamıştım bu yüzden çok zor geçti hastalığım. Çok pişmanım. Keşke aşımı önceden yaptırsaydım" diye devam etti.

Ebru Polat, aşı ile ilgili açıklamasını "Herkesin aşı olması lazım. Aşı karşıtı olanlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum" şeklinde noktaladı.

 

 

 

Koronavirüse yakalanan şarkıcı Ebru Polat çok pişman oldu! İşte aşı itirafı ile ilgili etiketler Ebru Polat Nişantaşı Tolgahan Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.