Koronavirüse yakalanan oyuncu Sera Tokdemir hastaneye yatırıldı

Son olarak TRT1'de izleyiciyle buluşan ve ikinci sezonu merakla beklenen Tozkoparan İskender izisinde Rüya karakterini canlandıran 40 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastanelik olduğunu ve koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Son olarak Tozkoparan İskender dizisinde rol alan oyuncu Sera Tokdemir, gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncunun tedavisine hastanede devam edileceği öğrenildi. İşte detaylar...

 Koronavirüse yakalanan Sera Tokdemir hastaneye yatırıldı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender dizisiyle son olarak izleyici karşısına çıkan 40 yaşındaki Sera Tokdemir, koronavirüse yakalandı. İki doz koronavirüs aşısı olduğunu söyleyen oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak temasta olduğu kişileri de uyardı.

DOKTOR HASTANEYE YATIŞINA KARAR VERDİ

253 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümübdeb konuyla ilgili açıklama yapan Tokdemir şu ifadeleri kullandı:


"Herkese merhaba... Gece çok kötü hissederek acile geldim... Aldığım serumlar iyi olmamı sağlayamayınca doktor yatışıma karar verdi. Ve az önce covid pozitif olduğumu öğrendim. Lütfen temasta olan herkes mutlaka test yaptırsın"

Koronavirüse yakalanan Sera Tokdemir hastaneye yatırıldı

Oyuncu paylaşımında iki doz koronavirüs aşısı yaptırdığını da belirtti.

 

Koronavirüse yakalanan oyuncu Sera Tokdemir hastaneye yatırıldı ile ilgili etiketler Sera tokdemir Tozkoparan İskender
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.