Koronavirüse yakalanan Fulden Uras'tan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Uzun yıllar boyunca bağırsak ve meme kanseriyle mücadele eden ve yakın zamanda hastalığı nükseden 53 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Fulden Uras, geçtiğimiz günlerde de koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Durumu ağırlaşan Uras apar topar hastaneye kaldırıldı.

Daha önce bağırsak kanserine yakalanan ve uzun süre de meme kanseriyle mücadele eden ünlü sanatçı Fulden Uras, hastalığı nüksedince geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatmak zorunda kalmıştı. Kötü haberi Instagram hesabından ''Bitmeyen çilem... 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok.'' şeklindeki açıklamayla duyuran Fulden Uras, ameliyattan kısa bir süre sonra koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI...

Koronavirüs testi pozitif çıkan Fulden Uras, konu ile ilgili ''Bu sefer pozitifiz. Allah yardımcımız olsun. Evde dört kişi pozitifiz. Bizle yakın zamanda temas kuran herkes lütfen en kısa zamanda test yaptırsın. Allah'tan oraya buraya çok gitmedik. Umarım bu süreci kazasız, belasız atlatırız." açıklamasında bulunmuştu.


''TOPARLANIP ÇIKACAĞIM BURADAN...''

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan Fulden Uras hastanelik oldu. Durumu ağırlaşan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Instagram hesabının hikaye bölümünden hastane odasında paylaşım yapan Uras, ''Beklediğim bir şeydi açıkçası. Toparlanıp çıkacağım buradan Allah'ın izniyle'' ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanan Fulden Uras'tan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Koronavirüse yakalanan Fulden Uras'tan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Sosyal Medya fulden Uras covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.