Koronavirüs tedavisi gören belediye başkanı uyutuldu

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüs teşhisi kondu. Durumunun kötüleşmesi üzerine entübe edilen Oflaz'ın tedbir amaçlı uyutulduğu ve durumunun her geçen gün iyiye gittiği belirtildi.

Çumra Belediye Başkanı AK Parti'li Halit Oflaz, 3 Ağustos'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kendisine koronavirüs teşhisi koyulduğunu, sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini açıklamıştı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Sağlık durumu gittikçe ağırlaşan Oflaz, Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisine kaldırılarak, tedavisine burada devam edildi.

Entübe edilen Başkan Oflaz'ın yapılan plazma tedavisi sonrası sağlık durumunun iyi gittiği öğrenildi.

TEDBİR AMAÇLI UYUTULDU

Tedbir amaçlı uyutulduğu belirtilen Başkan Oflaz ile ilgili belediyeden açıklama geldi.

Yazılı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

''Belediye Başkanımız Sayın Halit Oflaz Bey’in Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesindeki tedavi süreci devam etmektedir. Cuma günü ağırlaşan tablo ile entübe edilen başkanımız cumartesi ve pazar günü dializ, plazma tedavisi, ilaçlar ve verilen kan ürünleri ile tedaviye yanıt alınmış, pazartesi sabahı ile kan tahlilleri, böbrek ve karaciğer bulguları normale yaklaşmış, iyileşme safhasına girmiştir. Tedbiren uyutulan başkanımızın durumu iyiye gitmektedir. Başkanımıza ve tüm hastalarımıza yüce mevladan şifa dileriz. Bu süreçte dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Temizlik, mesafe, maske ve dua ile.''

HALİT OFLAZ KİMDİR?

Halit Oflaz, 1974 Çumra doğumludur. Konya Karatay Lisesi’nden sonra Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde ön lisansını ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

2000 yılında Çumra Yenisu Belde Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü olarak görevine başladı. 2004 yılında Çumra Belediyesi İşletme Müdürlüğü, 2010-2018 yılları arasında ise Selçuklu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirden Sorumlu Emlak Şefliği görevlerinde bulunan Oflaz, evli ve dört çocuk babasıdır.

Halit Oflaz, 2019’da yapılan yerel seçimlerde AK Parti Konya Çumra Belediye Başkanı oldu.

Koronavirüs tedavisi gören belediye başkanı uyutuldu ile ilgili etiketler Çumra Belediye AK Parti Konya Halit Oflaz entübe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.