Koronavirüs tedavisi gören Aydın Örs taburcu edildi

Türk basketbolunun yaşayan efsanelerinden Aydın Örs'ün koronavirüs tedavisi tamamlandı. 3 hafta yoğun bakımda kalan ve Mayıs ayı başında normal servise alınan Örs, bugün taburcu edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edildi. TFF'den yapılan açıklamada, "Amerikan Hastanesi’nden bugün taburcu edilen basketbolumuzun efsane ismi Aydın Örs, rehabilitasyon sürecini evinde geçirecek. Basketbol Federasyonu olarak Aydın Örs’e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Yaklaşık bir ay önce koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Aydın Örs'ün durumu Türk basketbol camiasını tedirgin etmişti. 75 yaşındaki efsane koç, bir süredir normal serviste tutuluyordu. Sağlık durumu iyiye giden Örs, bugün taburcu edildi. SuperHaber olarak Örs'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, Final Four'a kaldıkları Real Madrid serisinin 5. maçının ardından ustasından gelen tebrik mesajını paylaşırken duygusal anlar yaşamıştı.

"Bu sabah buraya gelirken benim için çok önemli bir basketbol adamından mesaj aldım: ‘Ergin, siz bunu hak ediyorsunuz. Ben sana inanıyorum. Siz kazanacaksınız. Benle de yakından ilgileniyorsun, biliyorum. Tüm kalbimle seni destekliyorum'. Üç haftadır yoğun bakımda yatan değerli hocam Aydın Örs 2 gün önce normal odaya çıktı. Daha önce hep oğluyla konuşup ondan haber alıyordum. İlk kez ondan böyle bir mesaj aldım ve çok duygulandım. Ona çok teşekkür ediyorum ve geçmiş olsun diliyorum. Ona; ‘Sevgili hocam, Türk antrenörler olarak bizlerin daha yapacağı çok şey ve kazanacağı çok kupa var’ diye yanıt verdim. Beni çok mutlu eden bir olaydı. Sizlerle paylaşmak istedim”.

Koronavirüs tedavisi gören Aydın Örs taburcu edildi ile ilgili etiketler Anadolu Efes TBF aydın örs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.