Koronavirüs sürecinde eylül ve ekim ayına dikkat!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile başarılı oyuncu Cem Kılıç, SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yaptı.

SuperHaber, Korona günlerinde birçok ünlü isim ile gerçekleştirdiği canlı yayınlarına devam ediyor. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile oyuncu Cem Kılıç, 30 Nisan Perşembe akşamı SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında buluştu.

Canlı yayında sağlık, müzik, astroloji ve birçok konu hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kılıç ile Ayman, koronavirüs sürecini değerlendirdi. Karantina günlerini evde spor yaparak geçirdiğini anlatan Cem Kılıç, formunu buna borçlu olduğunu söyledi. Bu süreçte 10 kilo verdiğini açıklayarak izleyicilere de spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Cem Kılıç ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Mine Ayman ise koronavirüs süreciyle ilgili haziran ayında iyi yönde gelişmeler yaşanabileceğini ancak eylül ve ekim ayı gibi virüsle ilgili tekrar bir sıkıntı olabileceğinin altını çizdi.

BAŞARILI OYUNCU ALBÜM ÇIKARTACAK MI?

Müzik sektörüne giriş yapan Kılıç, stüdyo şarkıcılığını sevmediğini belirterek YouTube için bir albüm yapabileceğini dinleyicilere duyurdu. Oyunculuğunun yanı şarkılarıyla da beğeni toplayan Cem Kılıç, canlı yayında güzel sesiyle söylediği şarkılarla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Mine Ayman ile Cem Kılıç'ın keyifli sohbeti SuperHaber YouTube kanalında yayında... 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Koronavirüs sürecinde eylül ve ekim ayına dikkat! ile ilgili etiketler SuperHaber Mine Ayman YouTube Korona Karantina Virüs salgın Instagram canlı yayın cem kılıç evde kal Evde Kal Türkiye egzersiz stüdyo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.