Koronavirüs şüphelileri doktorlara dehşet yaşattılar

Koronavirüsle mücadele eden doktorlara kendini bilmez vatandaşlar tarafından yapılan saldırılar zaman zaman devam ediyor. Gaziantep'teki özel bir hastanede 3 kişi sağlık çalışanlarına pala ve sopalarla saldırdı. Afyonkarahisar'da da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen 2 kişi, 4 doktoru darp etti. Saldırganlar tehditlerde de bulunarak, pompalı tüfekle doktorları tarayacaklarını söylediler.

Türkiye'deki koronavirüs salgını sürecinde canlar pahasına çalışan doktorlar şiddete maruz kalmaya devam ediyor. 

DOKTORLARA PALA İLE SALDIRDILAR  

Gaziantep'te özel bir hastanede, hasta ziyareti esnasında akrabalar arasında miras kavgası çıktı. Ancak kavga ile hiç alakası olmayan görevlerini yapan 4 sağlık çalışanı, palalı ve sopalı 3 saldırganın hedefi oldu.

Koronavirüs şüphelileri doktorlara dehşet yaşattılar

Sağlık çalışanlarını pala ile kovalayan hasta yakını, düşürdüğü palayı alan güvenlik görevlisinden koşarak kaçtı.

Koronavirüs şüphelileri doktorlara dehşet yaşattılar - Resim : 2

Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Sağlık çalışanları kendi yaralarını unutarak, yaralı çocuğa müdahale etmek için yarıştı.

Koronavirüs şüphelileri doktorlara dehşet yaşattılar - Resim : 3

TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI 

Öte yandan doktorlara bir saldırı da Ayfonkarahisar'da oldu. Saat 02.30 sıralarında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Kovid Tecrit Bölümü'nde meydana geldi. Kovid-19 şüphesiyle hastaneye getirilen ve alkollü olduğu öne sürülen 2 şahsa test yapıldı. Sonuçları temiz çıkan şahıslar saldırgan tavırlar sergilemeye başladı. Bunun üzerine nöbetçi doktorlar Serkan Özdemir, Mert Bozok, Murat Cimbar ve Caner Tonkaz, şüphelileri sakinleşmeleri yönünde uyardı. Buna karşı çıkan 2 saldırgan, 4 doktoru darp etti.

Koronavirüs şüphelileri doktorlara dehşet yaşattılar - Resim : 4

TEHDİTLER SAVURMAYA BAŞLADILAR 

Daha sonra saldırganlardan biri doktorları, "Bir kamyon adam yığarım. Bu nasıl hastane? Pompalı tüfek getiririm, sizi tararım" diyerek tehdit etti. 2 şüpheli daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda doktorların boyun, yüz ve kollarında yumruk darbelerine bağlı kızarıklıklar olduğu belirtildi.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR 

Darp raporu alan ve beyaz kod uyarısı veren doktorların şikayetçi olduğu 2 şahıs polis tarafından gözaltına alındı. 

 

Koronavirüs şüphelileri doktorlara dehşet yaşattılar ile ilgili etiketler Tehdit Saldırı Afyonkarahisar Gaziantep pompalı tüfek doktorlar pala
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.