Koronavirüs işte böyle yayılıyor

Koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemleri sosyal medya hesabından sık sık paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu kez videolu uyarıda bulundu. Bakan Koca, paylaştığı videoda koronavirüsün akciğerlerde nasıl yayıldığını gösterdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüsün akciğerlerde nasıl yayıldığını gösteren bir video mesaj paylaştı.

Bakan Koca paylaşımında; "COVİD-19, viral enfeksiyondur. AKCİĞERLERDE, zatürre dediğimiz şiddetli iltihaplanma olur. İltihaplanma kana yeteri kadar oksijen taşınmasını ve karbondioksitin atılmasını önler. Bu sebeple NEFES ALMAK çok güçleşir. Covid-19 zor bir hastalıktır. Riske karşı tedbir alın." ifadeleriyle vatandaşları tedbirli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

İşte o paylaşım:

Koronavirüs işte böyle yayılıyor

Koronavirüs işte böyle yayılıyor ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Koronavirüs video karaciğer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.