'Koronavirüs bir fantezi' diyen aşı karşıtı ünlü ekonomist koronaya yenik düştü!

Koronavirüs kavramını fantezi olarak nitelendiren dünyaca ünlü ekonomist Robin Fransman, bir ay önce yakalandığı koronavirüse yenik düştü. Aşı olmamakta direnen ünlü ekonomiste hastanede yoğun bakım uygulansa da kurtarılamadı.

Koronavirüsün etkisini küçümseyen demeçlerle dikkat çeken Hollandalı ekonomist, dün 53 yaşında virüsten öldü.

Robin Fransman'a Covid teşhisi konmuş durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. 3 Aralıkta Covid testi pozitif çıkan ünlü isimin 28 Aralık'ta Amsterdam'da yaşamını yitirdiği duyuruldu.

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Ekonomist, ilk olarak geçen yıl Nisan ayında ESB dergisi için bir makalede koronavirüs önlemleri hakkında konuşmuş ve ağır eleştrilerde bulunmuştu.

Eleştri dozunu artırarak sosyal medya platformlarından Covid kavramını bir fantezi olarak niteleyen ünlü isim çoklu komplo teorilerini desteklemişti.

SON TWEETİNDEN 5 GÜN SONRA KORONAYA YAKALANDI

Robin Fransman, ayrıca aşıların etkinliğini küçüseyerek aşı yaptırmadığını ve yaptırmayacağını açıklamıştı. Robin Fransman, son tweetini attıktan 5 gün sonra koronavirüse yakalandı ve 1 ay sonra yaşama veda etti.

 

'Koronavirüs bir fantezi' diyen aşı karşıtı ünlü ekonomist koronaya yenik düştü! ile ilgili etiketler ekonomist Robin Fransman aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.