Koronavirüs aşısı olacaklara makam aracını tahsis etti

Türkiye'deki tam kapanma dönemi sürerken, koronavirüs aşılama programının aksamasını istemeyen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan makam aracını vatandaşlara tahsis etti.

Balıkesir'in Edremit İlçe Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan makam aracını Covid-19 aşısı olmak isteyenlerin kullanımına sundu.

Türkiye genelinde koronavirüs nedeniyle uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan makam aracını, aşılanma konusunda mağduriyet yaşamaması için vatandaşlara tahsis etti. Bayram günleri de dahil olmak üzere makam aracının haftanın 7 günü aşı servisi olarak hizmette kullanılacak olması vatandaşların ilgisini çekti.

Başkan Arslan, Edremit’te ikamet etmek şartıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin başvuran her vatandaşın aşı merkezlerine en güvenli şekilde götürüldüğünü söyledi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Arslan, "Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek belediye olarak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu dönemde makam araçlarımız aşı servisi için çalışıyor. Başlattığımız hizmetten dolayı vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu hizmetin organizasyonunda canla, başla çalışan personellerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın kalbine dokunabildiğimiz için mutlu ve gururluyuz” dedi.

DHA

Koronavirüs aşısı olacaklara makam aracını tahsis etti ile ilgili etiketler koronavirüs aşısı edremit belediye başkanı makam aracı Selman Hasan Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.