Koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısında son durum nedir?

Koronavirüs aşısında son durum! Çin’den yayılan ve tüm dünyanın yanı sıra Türkiye’yi de etkileyen koronavirüs salgınında aşı çalışmalarının devam ettiği bilgileri geliyor. Peki, Koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısında son durum nedir? İşte detaylar...

2019 yılının Aralık ayında Çin’de ortaya çıkan koronavirüs salgını tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Koronavirüs aşısı çalışmaları bazı ülkelerde devam ederken Rusya’nın hemen ardından ABD’de de bu yolda iyi bir mesafe kat edildiği bilgisi geldi. Peki, Koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısında son durum nedir? Detaylar haberimizde...

ABD’de de 1 Kasım tarihinden itibaren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının dağıtımına hazır olmaları talimatı verildiği ifade edildi. Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise ‘Faz 3’ çalışmasının devam ettiğini söyledi.

KORONAVİRÜS AŞISI BULUNDU MU?

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, eyalet yönetimlerine 1 Kasım'dan itibaren Kovid-19 aşısı dağıtımına hazır olmaları talimatı verdiği kaydedildi. Öte yandan bazı sağlık uzmanları, aşı konusunda belirtilen tarihin beklenenden erken olduğunu savunurken, zaman çizelgelerinin bilimden daha ziyade yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi siyasi kaygılarla atılan bir adım olduğu yorumunun yapılması dikkati çekti.

Koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısında son durum nedir?

Kovid-19 salgınının merkezi ve en çok can kaybının yaşandığı durumundaki ABD'de, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1053 artarak 190 bin 14'e çıktı.

Koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısında son durum nedir? ile ilgili etiketler corona virüsü aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.