Koronavirüs aşılama programına iki meslek grubu daha eklendi

Türkiye'nin koronavirüs aşılama programı genişledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin yanı sıra öğretim üyeleri ile üniversite personelinin de yarından itibaren aşılanacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs aşılama programına iki meslek grubunu daha dahil etti.

MÜZİSYENLER, DİZİ VE FİLM EKİPLERİ AŞILANACAK

Duyuruyu sosyal medyadan yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarından itibaren müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin de aşılanacağını bildirdi.

Bakan Koca'nın açıklaması şöyle:
"Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

 

ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÜNİVERSİTE PERSONELİ AŞIYA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzisyenler, dizi ve film ekiplerinden sonra bir meslek grubunun daha aşı programında yerini aldığını açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: "Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin."

 

Koronavirüs aşılama programına iki meslek grubu daha eklendi ile ilgili etiketler Fahrettin Koca koronavirüs aşısı müzisyenler film ekipleri dizi ekipleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.