Koronanın bitmesi için kurban kesip döner yaptı! Muhtardan 7 maaşlık fedakarlık

Artvin merkezde bulunan Sarıbudak Köyü muhtarı İrfan Beken, koronavirüsten kurtulmak için 7 maaşını feda ederek kurban kesti. Kestiği kurbanlardan döner yapan muhtar, kapı kapı gezerek dönerleri köylüye dağıttı.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınından kurtulmak için Artvin’in Sarıbudak köyü muhtarı İrfan Beken 7 maaşını feda ederek kurban kesti.

Aynı zamanda esnaf olan, döner ustası Beken, kestiği kurbanlardan döner yaparak köylüye dağıttı.

Köy meydanında yaptığı döneri karantina tedbirleri kapsamında köyde bulunan 65 yaş üstü yaşlıların ve 20 yaş altı gençlerin evlerinde çıkamayınca, köy muhtarı kapı dolaşarak döner ikramında bulundu.

Koronanın bitmesi için kurban kesip döner yaptı! Muhtardan 7 maaşlık fedakarlık

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ" 

 "Gün birlik olma günü" diyen İrfan Beken, “ Duamızı okutarak kurban etlerinden yaptığımız dönerleri köylüye dağıttık. Umarız bu illetten bir an önce kurtuluruz” dedi.

Koronanın bitmesi için kurban kesip döner yaptı! Muhtardan 7 maaşlık fedakarlık ile ilgili etiketler Artvin muhtar Koronavirüs Korona döner
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.