Koronalı sigara tiryakisi hastaneyi yaktı

Polonya'daki bir hastanede koronavirüs tedavisi gören bir hasta oksijen tüpüne bağlı olduğu sırada sigara içmek istedi. Ancak hastanın sigarayı yakmasıyla birlikte alevler hastaneyi sardı. Adamın elinde yanıklar oluşurken yatak ve tıbbı cihazlar kullanılamaz hale geldi.

Polonya'nın Lodz kentindeki Tıp Fakültesi Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören bir kişi sigara içme isteği yangına yol açtı. Hastane kaynaklarından yapılan açıklamada, koronavirüs hastaları için ayrılan izole bölümde yatan hastanın solunum yetmezliği nedeniyle oksijen tüpüne bağlı olduğu esnada sigara içmeye kalkıştığı belirtildi.

Sputnik'in haberine göre: İsmi açıklanmayan hastanın çakmağı ateşlemesiyle yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, yangın hastane personelinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangının ardından sigara içmek isteyen hastanın elinde yanıklar oluşurken, yatağı ve tıbbi cihazlar kullanılamaz hale geldi.

DİĞER HASTALAR ETKİLENMEDİ

Özel kıyafetler giydikten sonra izole bölüme giren itfaiye ekipleri olay yerindeki incelemelerini tamamlarken, hastane yönetimi ise diğer hastaların tahliyesini gerektiren bir durum olmadığını belirtti. Elindeki yanıklara müdahale edilen adamın hakkında polis tarafından soruşturma başlattığı bildirildi

Koronalı sigara tiryakisi hastaneyi yaktı ile ilgili etiketler sigara Hastane hasta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.