Koronadan ölen eski KKK Orgeneral Aytaç Yalman'a sade tören!

Koronavirüsten hayatını kaybeden eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman'ın ölümünden sonra Fenerbahçe Orduevi'ndeki önlemler en üst seviyeye çıkarıldı.

Eski komutanlar Hüseyin Kıvrıkoğlu, İlker Başbuğ, İlhan Kılıç, Şener Eruygur’un kaldığı lojmanlar dışarıdan gelenlere kapatıldı.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; aralarında Genelkurmay eski Başkanlarından emekli Orgeneraller Hüseyin Kıvrıkoğlu, İlker Başbuğ, emekli kuvvet komutanlarından orgeneraller Atilla Ateş, İlhan Kılıç, Şener Eruygur, emekli oramirallerden Salim Dervişoğlu, Uğur Yiğit, Metin Ataç'ın da korumalı lojmanlarının da bulunduğu Fenerbahçe kampüsünde çok sıkı önlemler alındı.

Orduevinde görev yapan askerlerin birliklerine gönderildiği ve kritik görevler dışında kimsenin gelmemesi istendiği belirtildi. Orduevine geçen pazartesinden itibaren yeni misafir alınmıyor. Spor salonları, lokantalar, havuz kapalı. Açıklanan önlemlere herkes uyuyor. Hatta birlikte yürüyenler bile aralarında 2 metrelik mesafe bırakıyor. Orduevi'nde büyük bir sessizlik ve üzüntü var.

AYTAÇ YALMAN'IN EŞİ YOĞUN BAKIMDA

Corana virüsünden öldüğü saptanan Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman'ın eşi Belma Yalman'ın yoğun bakımda tedavinin devam ettiği ve uyutulduğu öğrenildi. Kardeşi Çiğdem Hanımın corona virüs testinin ise negatif çıktığı belirtildi.

KISITLI TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ

Aytaç Yalman için Birinci Ordu Komutanlığı'nda tören yapılması gerekirken, corona virüsü önlemleri çerçevesinde “kısıtlı tören” yapıldı. Cenazesinin hastaneden alınıp mezarlığa götürülmesinde Merkez Komutanlığı tarafından taşıma ve saygı mangası görev yaptı. Ailesinden alınan bilgiye göre cenazeye ordunun görevlendirdiği 1 tuğgeneral ile 4 yakını katıldı.

 

Koronadan ölen eski KKK Orgeneral Aytaç Yalman'a sade tören! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Koronavirüsü covid19 kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.