Korona şehidi Çevli'nin ailesi mezarını ziyaret etti!

Koronavirüs ile mücadelede yaşamını yitiren genel cerrahi uzmanı, emekli tabib albay Salih Cenap Çevli’nin çocukları en zor babalar gününü geçirdi. Doktor Çevli’nin oğulları 14 yaşındaki Arda ve 7 yaşındaki Yiğit, anneleri Pınar Aydın Çevli ile beraber, Kilyos’ta koronavirüsten ölenler için hazırlanan mezarlıkta babaları için dua etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, dünyayı kasıp kavuran ve onbinlerce insanın ölümüne neden olan,korona virüs ile mücadelesini her alanda alınan tedbirler sürdürüyor.


Salgın hastalık ile mücadele sırasında ameliyat ettiği bir hastasından virüs kaparak yaklaşık 20 gün yoğun bakımda kalan doktor Salih Cenap Çevli, geçtiğimiz ay yaşamını yitirmişti. Çevresinde çok sevilen, hastalanmadan önce kurulan sanal hastane ile hastalara yardımcı olan, hatta yattığı hastanede yoğun bakınmda iken Twitter hesabından hastalık ile ilgili bilgiler veren doktor Salih Cenap Çevli’nin vefatı tıp dünyasında büyük üzüntü yaratmıştı.

DOKTOR ÇEVLİ VEFATINDAN ÖNCE SUPERHABER'E KONUŞMUŞTU
Doktor Çevli, koronavirüs tedavisi sırasında, yoğun bakımda iken, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile cep telefonundan görüntülü bir görüşme gerçekleştirerek, son durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi vermişti. Çevli bu görüşmede, koronavirüse karşı herkesi uyarmış ve kurallara uymalarını istemişti.

Korona şehidi Çevli'nin ailesi mezarını ziyaret etti!

EŞİ DOKTOR ÇEVLİ’NİN KORONA VİRÜSÜ İLE MÜCADELESİNİ ANLATMIŞTI
Henüz 58 yaşındayken, geçen mayıs ayında hayatını kaybeden Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Salih Cenap Çevli’nin ölümünden önce eşiyle yaptığı görüntülü görüşme çok konuşulmuştu. Pınar Aydın Çevli yaptığı açıklamada, "Yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken bile herkesi uyardı. 'Bu virüse kendinizi öldürtmeyin, maskenizi takın, evde kalın' diye haykırdı. Maskesi çenesi altında gezenlere müthiş öfkeleniyorum. Bu işin şakası yok, sevdiğiniz birini nefes almak için çırpınırken görmek çok çok acı" demişti.

Korona şehidi Çevli'nin ailesi mezarını ziyaret etti! - Resim : 2

“BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN BABA!”
Doktor Çevli’nin oğulları 14 yaşındaki Arda ve 7 yaşındaki Yiğit, babalar gününde, anneleri Pınar Aydın Çevli ile beraber babalarının Kilyos'taki mezarını ziyaret etti. İki kardeşin babalar günündeki zor ziyarnetinin fotoğrafını,anneleri Pınar Aydın Çevli korona şehidi doktorun kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Yine aynı hesapta Çevli ailesi,''Babalar günün günün kutlu olsun en özel en güzel baba en yürekli baba seni çok seviyoruz.” mesajını paylaştı.

Korona şehidi Çevli'nin ailesi mezarını ziyaret etti! ile ilgili etiketler Babalar Günü Cenap Çevli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.