"Korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı, “Seçim. Hemen” ifadelerine jet yanıt veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, erken seçim talebini cesurca buldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı, “Seçim. Hemen” ifadelerine sosyal medyadan yanıt verdi. Bakan Varank, son iki seçimde "korkusundan aday olamadığını" söylediği Kılıçdaroğlu'nun erken seçim talebini cesurca buldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim. Hemen” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözleri Twitter'da alıntılayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Girdiği her seçimi kaybetmiş, son iki seçimde korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor değil mi?” sorusunu yöneltti.

Bakan Varank ayrıca Kılıçdaroğlu’nu etiketleyerek, “Seçimin zamanı belli. Kılıçdaroğlu, yoksa ilk seçimde aday mısın?” mesajını yazdı.

 

"Korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor" ile ilgili etiketler Mustafa Varank Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.