Korkunç olay: Para çekmek için cesedi ATM'ye taşıdılar

ABD'nin Ohio eyaletinde hayatını kaybeden 80 yaşındaki Douglas Layman'ın cesedinin, iki kadın arkadaşı tarafından bankadan para çekebilmek için ATM'ye götürüldüğü ortaya çıktı.

Amerika’da yaşanan olayda Loreen B. Feralo ve Karen Kasbohm adlı çiftin, oda arkadaşlarını odada ölü bulduğu ve daha sonra bankadan parasını çekebilmek için cesedi ATM'ye götürdükleri ortaya çıktı.

Polis memuru Robert B. Stell yaptığı açıklamada, Loreen B. Feralo ve Karen Kasbohm adlı çiftin adamı odada ölü bulduğunu ve cesedini bir banka ATM'sine götürdüğünü söyledi.

TANIDIK BANKA PERSONELİNDEN YARDIM ALDILAR

Robert B. Stell, daha sonra ismi açıklanmayan üçüncü bir kişinin yardımıyla, cesedi aracın ön koltuğuna oturtarak tanıdık bir banka şubesine giden çiftin, tanıdık bir banka personelinin yardımıyla "açıklanmayan bir miktar" çektilerini belirtti.

Stell, açıklamasında, ikilinin para çektikten sonra cesedi Ashtabula İlçesi Tıp Merkezi'ne bırakıp hastane personeline bilgi vermeden hızla oradan ayrılmasıyla olayın ortaya çıktığını söyledi.

Korkunç olay: Para çekmek için cesedi ATM'ye taşıdılar ile ilgili etiketler ABD ATM
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.