Korkunç kaza kamerada! 3 kişi hayatını kaybetti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Aracın son hızla istinat duvarına çarptığı kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yeni Sanayi girişinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada; sürücü N.S. idaresindeki 34 COB 352 plakalı araç, istinat duvarına çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Korkunç kaza kamerada! 3 kişi hayatını kaybetti

Çarpışmanın etkisiyle araçta bulunan sürücü N.S. (59), S.S. (55), Z.M.S. (20) ağır yaralanırken, E.T.S. (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilen S.S. ve Z.M.S. de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan sürücü N.S. ise Malkara Devlet Hastanesinden Tekirdağ Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

KAZA ANI KAMERAYA TAKILDI

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlatırken, kaza anı kameralara yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hızlı bir şekilde seyir halinde olan araç, emniyet şeridini de aşarak korkunç bir şekilde yolun kenarındaki duvara çarpıyor.

İHA

Korkunç kaza kamerada! 3 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Tekirdağ Trafik kazası kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.