Korkunç kaza böyle görüntülendi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde feci bir kaza kameralara yakalandı. 18 yaşındaki Görkem Akkuş adlı genç gelmekte olan otobüsü fark etmeyince attığı adım canına mal oldu. Akkuş'un ölüme attığı o adım hem çevredeki bir iş yerinin kamerasına, hem de halk otobüsündeki kameraya yansıdı. O dehşet anında otobüstekilerin tepkisi ise yaşanan panik ve korkuyu gözler önüne serdi.

Kaza, cuma günü saat 13.30 sıralarında, Manisa Yunusemre ilçesi İzmir Caddesi ile Kumludere Caddesi kesiştiği noktada meydana geldi.

Veysi Kitapçıoğlu (54) yönetimindeki 45 D 0095 plakalı özel halk otobüsü, geldiğini fark etmeyip yolun karşısına geçmek için adım atan Görkem Akkuş'a (18) çarptı.

Korkunç kaza böyle görüntülendi

Akkuş'un ağır yaralandığı kazaya ilişkin ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı Akkuş'u, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırdı. Akkuş, burada doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Korkunç kaza böyle görüntülendi - Resim : 2

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Akkuş'un ölümüyle sonuçlanan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri bugün ortaya çıktı. Kazaya karışan ve gencin ölümüne sebep olan halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Akkuş çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulurken, yolcuların bağrışmaları ve yaşanan panik görülüyor. Halk otobüsü şoförü Kitapçıoğlu'nun otobüsü durdurarak, Akkuş'a koşması da görüntülerde bulunuyor.

Korkunç kaza böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Manisa halk otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.