Korkunç cinayet akıllara Netflix dizisini getirdi: Bir haftalık eşini asitle öldürdü

Avustralya'da işlenen korkunç cinayet akıllara Netflix'te yayınlanan The Serpent'ı getirdi. Avustralya'da Meraj Zafar bir hafta önce evlendiği iddia edilen kız arkadaşı Aminah Hyatt'ı öldürerek küvette 2 gün asitte beklettiği öğrenildi.

Profesyonel vücut geliştirme işiyle uğraşan Meraj Zafar, 19 yaşındaki kız arkadaşı Aminah Hyatt ile kısa süre önce evlendi. Mahkeme evlilik belgelerini paylaşmasa da ikilinin bir hafta önce dünya evine girdiği ifade ediliyor. Talihsiz kızın cesedinin de iki gün boyunca asidin içinde kaldığı tespit edildi.

Mynet'te yer alan habere göre, akıllara durgunluk veren olay Avustralya'nın başkenti Sidney'de yaşandı. Vücut geliştirme sporuyla uğraşan Meraj Zafar, 19 yaşındaki sevgilisi Aminah Hyatt'ı öldürmekle suçlanıyor. Hyatt'ın cesedi küvette asitler içinde bulundu. İkilinin bir hafta önce evlendiği belirtiliyor. Ortaya çıkan fotoğraf ise sır perdesini başka bir boyuta taşıdı.

Korkunç cinayet akıllara Netflix dizisini getirdi: Bir haftalık eşini asitle öldürdü

AVUKATI PERİŞAN HALDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Cinayetle yargılanan Zafar'ın avukatı Mohamad Sakr, Salı günü mahkemede müvekkilinin perişan bir halde olduğunu ifade etti.

Talihsiz kızın babası isyan ederek kızının herkese yardım etmek istediğini belirterek doktor olmanın hayallerini kurduğunu belirtti. Acılı baba 'Kızımı istiyorum' diye bağırarak katil zanlısına tepki gösterdi.

Korkunç cinayet akıllara Netflix dizisini getirdi: Bir haftalık eşini asitle öldürdü - Resim : 2

YAŞANANLAR NETFLİX'İN ÜNLÜ DİZİSİ THE SERPENT'İ HATIRLATTI

Yaşananlar Netflix'in ünlü dizisi The Serpent'i hatırlattı. Zafar, Bangladeş'ten Avustralya'ya gelmiş ve 'romantizm' içinde haftalar içinde 19 yaşındaki Aminah Hyatt ile evlenmişti. Hyatt'ın etrafındakiler çok acele ettiği yönünde baskı yapsa da genç kız bunu kabul etmemişti.

Korkunç cinayet akıllara Netflix dizisini getirdi: Bir haftalık eşini asitle öldürdü ile ilgili etiketler Avustralya cinayet Netflix Aminah Hyatt Meraj Zafar The Serpent
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.