Korkulan Oldu! Kardeşlerim Dizisinde Kriz Çıktı, O İsim Yeni Sezonda Gidiyor!

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Kardeşlerim adım adım sezon finaline gidiyor. Geride kalan 54 bölümde de izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatan Kardeşlerim dizisinde kriz çıktı. Korkulan gelişmenin gerçek olmasıyla O isim gidiyor. Bu vedayla birlikte Kardeşlerim'in ilgiyle takip edilen aşıkları ayrılmış olacak.

Her bölümü merakla beklenen ve iki sezondur izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatan Kardeşlerim dizisi yavaş yavaş sezon finaline doğru gidiyor. 28 Mayıs 2022 Cumartesi 54. bölümü ile ekrana gelecek olan Kardeşlerim dizisinde çıkan kriz ünlü oyuncunun gidişine neden oluyor. Kardeşlerim Ömer'i oynayan Yiğit Koçak ile iyi bir uyum yakalayan Lizge Cömert dizinin yeni sezonunda olmayacak. Korkulan Oldu! Kardeşlerim Dizisinde Kriz Çıktı, O İsim Yeni Sezonda Gidiyor!

Süsen karakterini canlandıran Lizge Cömert'in Kardeşlerim dizisine vedası izleyicilerin gündemine bomba gibi düştü. Ömer ve Süsen çiftinin dizinin izleyenlerinin bir an olsun takipten bırakmadığı bir çift olması bu ayrılıkla birlikte eleştiriye neden oldu.

Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Celili Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Lizge Cömert'in rol aldığı Kardeşlerim yeni sezon hazırlıkları öncesi çıkan krizle çalkalanıyor. Dizinin sevilen çiftlerinden Süsen ve Ömer'in yeni sezonda ayrılık yaşaması an meselesi artık.

Süsen ve Ömer Yeni Sezonda Ayrılıyor!

Lizge Cömert'in Kardeşlerim dizisinden ayrılması yeni sezon öncesi çıkan krizle birlikte geldi. Kardeşlerim Ömer'i oynayan Yiğit Koçak ile iyi bir uyum yakalan Lizge Cömert'in yeni sezonda olmayacak olması hayranlarını da derinden üzdü.

Korkulan Oldu! Kardeşlerim Dizisinde Kriz Çıktı, O İsim Yeni Sezonda Gidiyor!

Kardeşlerim dizisinin en çok takip edilen çifti olan Doruk ve Asiye çiftindan sonra ilgiyle takip edilen aşıkları Süsen ve Ömer dizinin yeni sezon hazırlıkları öncesi ayrılık haberi yaşadı.

Kardeşlerim 54. bölümü Cumartesi akşamı ATV'de oolacak.

 

Korkulan Oldu! Kardeşlerim Dizisinde Kriz Çıktı, O İsim Yeni Sezonda Gidiyor! ile ilgili etiketler Celil Nalçakan kardeşlerim süsen lizge cömert Yiğit Koçak kardeşlerim ömer kardeşlerim sezon finali şengül kardeşlerim şengül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.