Korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı! İşte o felaketin yeni görüntüleri

Kahramanmaraş merkezli depremin 6. gününde yeni görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne süren bu görüntüler durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş üssü olan depremler 10 ili vurup 20 binden fazla kişiyi hayattan kopardı. 80 binden fazla kişinin yaralı olduğu depremlerde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Depremin 6. gününde ortaya çıkan deprem anına ait yeni görüntüler herkesi bir kez daha o anlara götürüp korkuttu.

Kahramanmaraş'tan, Adana'ya, Osmaniye'den Şanlıurfa'ya kadar bir çok noktada kaydedilen görüntülerde, binaların çatlaması, araçların sallanması, insanların panik halinde kaçmaları yer aldı.

Korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı! İşte o felaketin yeni görüntüleri ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Adana Osmaniye Şanlıurfa deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.