Birçok Avrupa ülkesi İngiltere'den seyahatleri yasakladı

İngiltere'de koronavirüsün mutasyona uğramasının ardından hızla yayılan virüse karşı birçok Avrupa ülkesi İngiltere'den seyahatleri yasakladı. Fransa, Belçika, Almanya, İrlanda, İtalya, Hollanda İngiltere'den seyahatleri yasakladı.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Avrupa'daki üye ülkelere önlemleri artırmaları uyarısında bulundu. Fransa, Belçika, Almanya, İrlanda, İtalya ve Hollanda, İngiltere'den seyahatleri yasakladı.

Fransa, Pazar gece yarısından itibaren 48 saatliğine İngiltere'den yolcu ve yük taşıma araçlarının ülkeye girişini yasakladı. Fransa Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bu süre boyunca diğer Avrupa Birliği üyesi ülkelerle işbirliği içinde yeni test sistemi üzerinde uzlaşmaya çalışacakları belirtildi.

Hollanda ve Belçika İngiltere'den uçuşları durdurdu, İtalya da 6 Ocak'a kadar seyahat yasağı getirdi. Belçika tren seferlerini de durdurdu. İrlanda ve Almanya da Pazar gece yarısından itibaren İngiltere'den uçuşları askıya aldı.

Birçok Avrupa ülkesi İngiltere'den seyahatleri yasakladı ile ilgili etiketler İngiltere seyehat kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.