Korkmaz Karaca'nın "edep" mesajında 43 bin dolar detayı

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın "edep" mesajında ilginç bir detay dikkat çekti... Son olarak Sedat Peker'in hakkındaki iddiaları ile gündeme gelen Karaca'nın paylaştığı mesaj, verdiği poz ile nasıl çelişti? İşte gözlerden kaçmayan o detay...

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca sosyal medya hesabında ilgi çeken paylaşımlar yapıyor.

Karaca'nın geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir tweet'te de dikkatli gözlerden kaçmayan bir ayrıntı yer aldı.

"Sağlıklı, bereketli, edepli günler olsun…" mesajı ile ofisinden bir fotoğraf paylaşan Karaca'nın duvarındaki çerçevede AFAD'ın kendisine gönderdiği plaket yer alıyordu.

O teşekkür plaketinin içeriği ise Karaca'nın mesajı ile bağdaşmayan bir tablo ortaya çıkardı.

Plakette AFAD Karaca'ya geçtiğimiz günlerde Ege ve Akdeniz'de çıkan orman yangınları için yaptığı 43 bin dolar tutarındaki bağış için teşekkür ediyordu.

Karaca'nın bir yandan "edep" mesajı verirken, diğer yandan yaptığı hayır işlerini afişe etmesi yadırgandı.

Korkmaz Karaca'nın "edep" mesajında 43 bin dolar detayı

Korkmaz Karaca'nın "edep" mesajında 43 bin dolar detayı ile ilgili etiketler AFAD korkmaz karaca bağış 43 bin dolar edep
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.