Korkmaz Karaca neden panikle Hadi Özışık mesajlarını tek tek sildi...

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, Sedat Peker ile görüşme kaydı ortaya çıkan gazeteci Hadi Özışık ile ilgili paylaşımını apar topar Twitter hesabından kaldırdı. Ancak, Özışık'ın Karaca'ya verdiği yanıt Twitter'da "silinen ortak geçmişin" kanıtı olarak duruyor...

Sedat Peker'le geçmişte sık sık yan yana gelerek fotoğraf çektiren ünlü isimler o pozları birer birer sosyal medya hesaplarından silmeye başlamıştı.

Bu durumun bir benzeri bu kez de gazeteci Hadi Özışık'ın başına geldi.

Peker ile yaptığı görüşmelerin ekran kayıtları yayınlanan Özışık, sosyal medyada gündem olurken, bazı isimler Özışık ile ilgili paylaşımlarını kaldırdı.

O isimlerden en dikkat çekeni ise Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca oldu.

KORKMAZ KARACA PAYLAŞIMI APAR TOPAR SİLDİ

Karaca, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu Özışık ile ilgili videolu paylaşımını apar topar sildi. 

Rüzgar gülünün önünde konuşan Karaca'nın "Türkiye'de internet haberciliği denilince akla gelen iki isim var ve bu iki isim tarihe geçti. Bunlardan biri rahmetli Ufuk Güldemir, diğeri de İnternethaber Medya Grubu'nun kurucusu sevgili Hadi Özışık abimiz. Hadi Abi biliyorum ki bugün İnternethaber 21. yılını geride bıraktı. Nice 21. yaşlara. İyi ki İnternethaber var, iyi ki internet haberciliğinin kurucularından oldun. İyi ki bizimlesin" ifadelerini kullandığı videoya Özışık'ın verdiği yanıt ise hala duruyor...

Karaca bir süre Hadi Özışık’ın YouTube kanalında yorumcu, daimi konuk olarak da boy göstermişti.

İşte silinen o tweet:

Korkmaz Karaca neden panikle Hadi Özışık mesajlarını tek tek sildi... - Resim : 2

Korkmaz Karaca neden panikle Hadi Özışık mesajlarını tek tek sildi... - Resim : 3

SuperHaber’in notu: Hadi Özışık bilinen ve tanınan bir gazetecidir. Onun yayınına çıkmak ya da onunla yakın dost olmak neden sakıncalı bir durum olsun. Utanılacak bir şey yapmış gibi o paylaşımların apar topar silinmesine dikkat çektik.

 

Korkmaz Karaca neden panikle Hadi Özışık mesajlarını tek tek sildi... ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Sedat Peker Hadi Özışık video korkmaz karaca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.