Körfez ilçesi büyük tehlike atlattı! Otomobil artık canın yongası!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir plastik imalathanesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yanan imalathanenin yanındaki akaryakıt şirket deposuna da sıçradı.Dakikalar süren yangında bir kişi dumandan zehirlendi. Yangın sırasında özel çekici araçların yangının yanında bulunan özel otomobilleri kurtarması dikkati çekti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/KOCAELİ

Kocaeli'nde çıkan yangın,korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.


KÖRFEZ İLÇESİ'N DE PLASTİK İMALATHANESİ YANDI!

Sanayi ve imalathanelerin yoğun olduğu Körfez ilçesi, Barbaros Mahallesi, Petrol Caddesi’ndeki bir plastik imalathanesinde saat 15.30 sıralarında yangın çıktı.İmalathanedeki yangın kısa sürede büyüyerek tüm her yeri kapladı.Yangın ile birlikte yoğun siyah dumanların çıkması ile beraber imalathanede çalışanlar ve çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında imalathanede çalışan işçiler kısa sürede tahliye edilirken, alevler bahçede park halinde bulunan bir araca ve yanındaki akaryakıt şirket deposuna da sıçradı. Zaman zaman patlamalarda yaşandığı yangında kara dumanlar çevre ilçelerde de görüldü.

Körfez ilçesi büyük tehlike atlattı! Otomobil artık canın yongası!

YANGIN SIRASINDA OTOMOBİLLER KURTARILDI

Bu arada, dakikalar süren yangında büyük panik yaşandığı görüldü. Plastik imalathanesinde çıktığı belirlenen yangının, yan tarafta bulunan akaryakıt deposuna sıçraması ile çevrede bulunan özel otomobillerinde zarar göreceği anlaşıldı. Bunun üzerine çağırılan özel çekici araçlarının otomobilleri kurtarması dikkati çekti.

Körfez ilçesi büyük tehlike atlattı! Otomobil artık canın yongası! - Resim : 2

YOĞUN VE SİYAG DUMANLAR ÇEVRE İLÇELERDEN DE GÖRÜLDÜ

Öteyandan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,yaptığı açıklamada, "Büyükşehir itfaiyemiz 6 dakika sonra olaya müdahale etmiştir. Buradaki 3 tesise sıçramıştır. Bölgedeki TÜPRAŞ; OGS’deki itfaiye ekiplerimizle seferber olduk. Bir can kaybı yok. Yangın kontrol altında. Tahliyeler süratle yapıldı. Ülkemiz birçok açıdan gelişmiş, kullandığı donanım vs. konusunda iyi noktaya gelmiştir. Dumandan etkilenen 1 kardeşimiz var. Onun dışında yaralımız yok." dedi.

 

Körfez ilçesi büyük tehlike atlattı! Otomobil artık canın yongası! ile ilgili etiketler Kocaeli Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.