Koray Avcı'nın Şanlıurfa konseri Taksim'deki patlama nedeniyle iptal edildi

Dün İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısı sonrası ünlü isimler konserlerini iptal etme kararı aldı. Bu akşam Şanlıurfa'da sahneye çıkacak olan Koray Avcı'nın konseri de ileri bir tarihe ertelendi.

Konser maratonuna farklı şehirlerde hız kesmeden devam eden şarkıcı Koray Avcı, bu akşam Şanlıurfa'da sevenleriyle buluşacaktı. Ancak dün Taksim'de meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı sonrası konserini iptal etti. 

koray avcı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Açık Hava Konseri" kapsamında Urfa’da sahne alacak olan Koray Avcı'nın konseri, dün Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama nedeniyle iptal edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dün Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen hain saldırı nedeniyle bugün gerçekleşmesi planlanan Koray Avcı konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Çok üzgünüz! İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen terör saldırısı sebebiyle konserimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Koray Avcı'nın Şanlıurfa konseri Taksim'deki patlama nedeniyle iptal edildi ile ilgili etiketler Koray Avcı Konser patlama Taksim Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.