Köprüde bir sarı lacivert eksik

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın bayrağı mı, yoksa Euroleague şampiyonu Fenerbahçe'nin bayrağı mı asılacak tartışmaları derken köprüde bugün bir sürpriz yaşandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Göztepe bayrağı asıldı.

Köprüye her yıl Süper Lig şampiyonu olan takımın bayrağı asılma ritüeli bu sene büyük olaylara sahne oldu. İlk olarak Euroleague'de büyük bir başarı kazanan Fenerbahçe'nin bayrağı köprüye asıldı. Fenerbahçe'nin Euroleague'de kazandığı büyük başarının ardından Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş taraftarları büyük bir coşkuyla bu başarıyı kutladı. Şampiyonluğunu ilan ettikten sonra köprüye siyah beyazlı bayrak asıldı.

YERİNDE YELLER ESİYOR

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe'nin bayrağı köprüde dalgalanırken, Süper Lig şampiyonluğunun ardından geçtiğimiz hafta sonu kupasına kavuşan Beşiktaş'ın da bayrağı köprüye asıldı. Ancak bugün, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Fenerbahçe bayrağının yerinde olmaması dikkatlerden kaçmadı. İki bayrağın da köprüde bulunması gerekirken, sarı lacivertli bayrağın yerinde yeller esmesi akıllara yine Beşiktaş taraftarlarını getirdi. Beşiktaşlı taraftarların kendi bayraklarını asarken Fenerbahçe bayrağını ise indirdikleri iddia edildi.

GÖZTEPE BAYRAĞI DA KÖPRÜDEKİ YERİNİ ALDI

Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin bayrağı 15 Temmuz Şehitler köprüsüne asıldı. Bayrak asılmasının ardından yasak olmasına rağmen köprü üzerinde aracıyla durup dakikalarca manzarayı izleyen adam ise dikkat çekti. Göztepe Spor Kulübü’nün Eskişehirspor ile yaptığı play-off mücadelesi sonrası Süper Lig’e çıkmasının ardından taraftarları büyük coşku yaşamıştı. Yaşanan coşkunun ardından Göztepe’nin bayrağı bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asıldı. Bayrak, Beşiktaş’ın şampiyonluğunda asılan bayrağın yanına yerini aldı.

Beşiktaş'tan sonra Göztepe'nin de bayrağı asılan köprüde Fenerbahçe bayrağının olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Köprüde bir sarı lacivert eksik ile ilgili etiketler Göztepe Beşiktaş Fenerbahçe Köprü bayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.