Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük Tunahan'ın son hali yürek burktu: Yürümekte bile güçlük çekiyor...

Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Tunahan'ın son hastaneden görüntüleri ortaya çıktı. Tedavisi devam eden küçük Tunahan'ın yürümekte zorlandığı görülüyor.

Sokak köpekleri insan hayatı için tehdit oluşturmaya devam ediyor. Yakın zamanda Ankara'da yaşanan olay da bunların en önemli örneklerinden.

Keçiören ilçesinde sabah saat 08.45 sıralarında okula gitmek için evinden çıkan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Olayın ardından Yılmaz, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan küçük Tunahan'ın uzun süre sonra durumu iyiye gitmeye başladı.

Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük Tunahan'ın son hali yürek burktu: Yürümekte bile güçlük çekiyor...

SALDIRI İZLERİ PAYLAŞILDI

Küçük Tunahan'ın babası, oğlunun vücudununun her noktasının koparıldığını söyledi. Durumu biraz iyiye gitmeye başlayan Tunahan'ın saldırıda aldığı yaraların izleri de paylaşıldı.

Tunahan'ın hastane görüntüleri ortaya çıktı. ATV'nin paylaştığı videoda, vücudunun bazı noktalarının sarılı olduğu görülen küçük çocuğun yürümekte zorlandığı görüldü.

 

Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük Tunahan'ın son hali yürek burktu: Yürümekte bile güçlük çekiyor... ile ilgili etiketler Köpek saldırısı köpek Ankara Keçiören
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.