Köpeği feci şekilde ölmekten, şans eseri binaya giren kişi kurtardı!

Rusya'da sahibinin dikkatsizliği sonucu tasması asansörün kapısına sıkışan köpek, apartman sakinlerinden biri tarafından son anda kurtardı. Ölümden dönen köpek, veterinerde kontrol altında tutulurken, travmayı atlatamadığı aktarıldı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da sahibinin dikkatsizliği bir köpeği az daha canından ediyordu.

BÖYLE SORUMSUZLUK GÖRÜLMEDİ

Adı açıklanmayan bir kadın, köpeğiyle birlikte binaya girdi. Köpeğini unutan kadın doğrudan asansöre girerken, kadının gerisinde kalan köpek ise kapıların kapanması sonucu asansörün dışında kaldı. Asansör yukarı hareket edince köpeğin tasmasının zinciri asansör kapısına sıkıştı.

ŞANS ESERİ BAŞKA BİRİ BİNAYA GİRDİ

Tasmanın köpeğin boğazına baskı yapmaya başladığı sırada binaya giren bir şahıs durumu fark ederek, harekete geçti. Köpeğe yardımcı olmaya çalışan apartman sakini, tasmaya bağlı zinciri çıkarmak için yoğun çaba sarf etti.

ÖLÜMDEN DÖNEN KÖPEK TRAVMA GEÇİRİYOR

Şahsın zinciri çıkarması sonucu köpek kurtulurken, facianın eşiğinden dönüldü. Köpeğin veterinerde sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenilirken, olaydan yara almadan kurtulan köpeğin travma yaşadığı açıklandı.

Köpeği feci şekilde ölmekten, şans eseri binaya giren kişi kurtardı! ile ilgili etiketler Moskova Rusya köpek asansör

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.