Konyaspor'dan Dirk Kuyt kararı! Kimse beklemiyordu

Süper Lig ekibi Konyaspor, teknik direktör arayışlarında rotayı tanıdık bir isme çevirdi. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, Anadolu ekibinin teknik direktörü olarak listeye dahil oldu.

Konyaspor, ülkemizde daha önce Fenerbahçe'de futbol oynamış ve son olarak ADO Den Haag'ı çalıştırmış Dirk Kuyt'u gündemine aldı.

Konya'nın yerel gazetelerinden Konya'nın Sesi'nin haberine göre, 43 yaşındaki Kuyt ile ilk görüşmeyi Sportif Direktör Ali Çamdalı gerçekleştirdi. Prensipte anlaşan tarafların kısa bir süre içerisinde resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de üç sezon top koşturan Hollandalı yıldız 37 gol atma başarısı göstermişti. Kariyerini Feyenoord'da bitirerek ülkesi Hollanda'da teknik direktörlük hayatına başlayan Kuyt, Quick Boys kulübünde yardımcı antrenör olarak görev aldı. Ardından Feyenoord U19 takımının başında 48 maça çıkan 43 yaşındaki çalıştırıcı 1.54 puan ortalaması ile görevinden ayrıldı. Daha sonra Hollanda 2.Lig ekibi ADO Den Haag'ın başına geçen Kuyt, çıktığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak görevinden ayrıldı.

Konyaspor'dan Dirk Kuyt kararı! Kimse beklemiyordu ile ilgili etiketler Konyaspor Süper Lig Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.