Konyaspor'da Fenerbahçe deplasmanı öncesi Abdülkerim Bardakçı şoku!

Sport Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda 55 puanla 2.sırada yer alan Konyaspor, pazar günü Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde hazırlık çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlık şoku yaşandı. Ağrıları bulunan Abdülkerim Bardakçı'nın sağ uyluk kısmında yırtık tespit edildi. 

Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe maçı öncesi sakatlandı.

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ''Sağ uyluk üst iç kısmında ağrıları olan oyuncumuz Abdülkerim Bardakçı’nın yapılan tetkikleri sonucunda Adduktor kas grubunda 2. derece yırtık ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır'' denildi.

Ahmet Çalık'la sezon başından beri müthiş bir ikili oluşturan Abdülkerim Bardakçı, Çalık'ın vefatı sonrası Adil Demirbağ ile tandem olmuştu.

Konyaspor altyapısından yetişen 27 yaşındaki futbolcu, takımın en etkili isimlerinden biri. Sezon başında sözleşme uzatan Abdülkerim Bardakçı'nın güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro civarında...

 

Konyaspor'da Fenerbahçe deplasmanı öncesi Abdülkerim Bardakçı şoku! ile ilgili etiketler Konyaspor Abdülkerim Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.