Konyaspor'a Fenerbahçe'den teknik direktör!

Konyaspor'da gündem teknik direktör. Mustafa Reşit Akçay'la yollarını ayıran yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü olan Fahridun Omerovic'i istedi.

Sezona Süper Kupa'yla başlayan ancak Süper Lig'de ve Avrupa istenilen sonuçları alamayan Konyaspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırmıştı. Son olarak Kayserispor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için listedeki isimlerle tek tek görüştü.

Fanaktik'in haberine göer, ilk olarak Ertuğrul Sağlam'ı gündemine alan Anadolu ekibi, daha sonra Ünal Karaman'la masaya oturdu. Atiker Konyaspor yönetiminin dün yaptığı toplantıda bazı isimlerin gündeme geldiği ancak kararın verilmediği belirtildi. Kulüp başkanı Fatih Yılmaz yaptığı açıklamada bugün de toplantıların devam edeceğini, görüşmelerin sürdüğünü ve sürpriz bir ismi takımın başına getirebileceklerini belirtmişti.

ksdhfkjhdsgsdfsdf

FENERBAHÇE'NİN KAPISI ÇALINACAK

Edinilen bilgiye göre; Konyaspor, Aykut Kocaman'ın yardımcısı Fahridun Omerovic'i takımın başına getirmek için çalışmalara başladı. Aykut Kocaman'ın Yeşil beyazlı takımın başındayken de yardımcısı olan Omerovic'in, takımı iyi tanıdığı ve bu nedenle Konya'nın tercihinin Bosnalı hocadan yana olduğu öğrenildi.

Yönetim, 56 yaşındaki antrenörle görüşme gerçekleştirdi ve ikna etti. Ancak bir pürüz daha ortaya çıktı. İkna edilecek iki isim daha var: Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım.

Yönetim bu konuda Fenerbahçe'nin kapısı çaldı ve Konya'nın eski hocası Kocaman'dan, Omerovic'in gitmesine izin vermesi için teklif yaptı. Aykut Kocaman'ın bu teklife sıcak baktığı ancak kararını henüz vermediği bildirildi. Ayrıca Kocaman izin vermesi durumunda konu başkan Aziz Yıldırım'a taşınacak.

Hem Aykut Kocaman hem de Aziz Yıldırım transferine onay verirse Konyaspor, Bosnalı hocaya emanet edilecek.

Kararın ilerleyen günlerde verileceği belirtildi.

Konyaspor'a Fenerbahçe'den teknik direktör! ile ilgili etiketler Konyaspor Fenerbahçe teknik direktör fahridun omerovic
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.