Konyaspor İsmael Diomande'yi transfer etti

Konyaspor ocak ayı transfer döneminde 5. imzayı Ismael Diomande'ye attırdı. Son 1.5 sezondur Süper Lig'de Çaykur Rizespor forması giyen 28 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, önümüzdeki 1.5 yıl da Yeşil-Beyazlılar'ın başarısı için ter dökecek.

Ara transferin hızlı takımı Konyaspor, orta sahasını Ismael Diomande'yle güçlendirdi. Yeşil-Beyazlılar, Fildişi Sahilli futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki futbolcu için Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda imza töreni gerçekleştirildi. Fildişi Sahili Milli Takımı formasını 18 kez giyen tecrübeli futbolcunun imza törenine, kulüp menajeri Seçkin Özdil katıldı.

Diomande imzayı attıktan sonra, “Gerçekten büyük bir camiaya geldim. Güzel bir stadyum ve coşkulu bir taraftar topluluğu var. Burada olduğum için çok mutluyum. Çok iyi bir hocamız ve çok iyi bir takımımız var. İyi konsantre olursak, iyi çalışırsak ilk on içerisine gireceğimizi, ligi o şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum. Daha iyisini de yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'e 2019'da Çaykur Rizespor formasıyla adım atan defansif orta saha oyuncusu, Karadeniz ekibiyle 1.5 sezonda 24 maça çıkmıştı. Konyaspor bu trasnfer için Rize'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Futbola Fransa'nın köklü kulüplerinden St. Etienne'de başlayan Diamonde 3 sezon da Caen formasıyla top koşturmuştu.

Konyaspor İsmael Diomande'yi transfer etti

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'in ilk 17 haftasını 6 galibiyet ve 22 puanla 10. sırada tamamlayan Konyaspor, ocak ayı transfer döneminde 4 ismi daha kadrosuna kattı. Bunlardan en dikkat çekici olanı, Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve ilk profesyonel sözleşmesini babasının çalıştırdığı Konyaspor'la imzalayan 19 yaşındaki sol bek Emre Kartal olmuştu.

Diamonde'yle birlikte bugün Danimarka Süper Lig ekibi Lyngby'den transfer edilen Ertuğrul Tekşen ile de 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Santrfor ve forvet arkasında oynayabilen 21 yaşındaki Ertuğrul Tekşen, 5 Kez U16 Milli Takımı'nın formasını giydi.

Yeşil-Beyazlılar Norveç Ligi'nden Boşnak kanat oyuncusu Zymer Bytyqi ve 1922 Konya'dan Doğan Gölpek ile İsmail Güven'i de kadrosuna katmıştı.

Konyaspor İsmael Diomande'yi transfer etti ile ilgili etiketler Konyaspor İsmail Kartal Ismael Diomande
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.