Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Antalyaspor beraberliğini değerlendirdi: Evimizdeki beraberlikten memnun değiliz...

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, "Evimizdeki beraberlikten memnun değiliz. Golle buluşabildik fakat ilk yarının son dakikalarında da golü yedik" dedi.

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''TABİİ Kİ EVİMİZDEKİ BERABERLİKTEN MEMNUN DEĞİLİZ''

Stanojevic, "Tabii ki evimizdeki beraberlikten memnun değiliz. Golle buluşabildik fakat ilk yarının son dakikalarında da golü yedik. İlk yarıda Antalya'nın top kontrolü bize kıyasla daha iyiydi. Golle buluştuktan sonra yeterince agresif değildik. İkinci yarıda değişikliklerle top ve oyun kontrolünü elimizde tutmaya çalıştık. Endri Çekici ve Emreli ile inanılmaz şanslar yakaladık. Fakat en nihayetinde sonucumuz beraberlik." dedi.

"GELECEK MAÇLARA BAKACAĞIZ"

Stanojevic, taktik değişikliği yapmasıyla ilgili gelen soruya, "4-4-2 sistemiyle oynadığımızda Diouf ve Muhammet Demir gol attı. Tabi ki bu taktikle daha direkt oynamaya çalıştık. Top kontrolü ve pozisyonu açısından ikinci yarıda oyunu elimize almak istedik. Bundan dolayı da Emreli'yi oyuna aldık ve son ceza sahasına yakın bir pozisyona koyduk. Fakat rakiplerimize, kendi hazırlıklarımıza ve gelecek maçlara bakacağız" şeklinde cevap verdi.   

 

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Antalyaspor beraberliğini değerlendirdi: Evimizdeki beraberlikten memnun değiliz... ile ilgili etiketler Konyaspor Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.