Konyaspor TFF 2. Lig'in yenilgisiz ekibi Manisa FK'ya gol yağdırdı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda Manisa FK ile eşleşen Konyaspor, 5. Tur'a 7-0'lık galibiyetle adını yazdırdı. TFF 2. Lig'in yenilgisiz takımına gol yağdıran Yeşil-Beyazlılar'da Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurtado biri frikikten 3 gol atarak yıldızlaştı.

Süper Lig'de son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda eşleştiği TFF 2. Lig'de oynadığı 11 maçın 10'unu kazanan ve bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Manisa FK'yı 7-0'la geçerek adını 5. Tur'a yazdırdı. 

Yeşil-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 9, 42 ve 81'de Paolo Hurtado, 50 ve 79'da Erdon Daci, 15'te Samuek Edok ve 31'de penaltıdan Uğur Demirok kaydetti. Ege temsilcisinde Mehmet Uysal 59'da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İsmail Kartal yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'dan sonra Manisa FK'yı da yenerek 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Konyaspor bu hafta ligde, lider Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.

Maçı öncesi dev ekrana Diego Armando Maradona'nın fotoğrafları yansıtılırken, Arjantinli efsanenin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Konyaspor TFF 2. Lig'in yenilgisiz ekibi Manisa FK'ya gol yağdırdı

 

Konyaspor TFF 2. Lig'in yenilgisiz ekibi Manisa FK'ya gol yağdırdı ile ilgili etiketler Konyaspor İsmail Kartal Paolo Hurtado Manisa FK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.